Батьки про "Інтелект України"

21.05.2018   Administrator   Категорія: Інтелект України

Батьки Марущак Катерини (2-а клас)

  • Нашій донечці дуже подобається навчатись за програмою «Інтелект України» тому, що є дуже багато цікавого, різноманітного матеріалу, засвоєння якого подається у формі гри, (на уроках дітки співають, танцюють, дивляться науково-пізнавальні фільми, мультфільми).
  • Як каже Катруся: їй особливо подобається урок «навчаємось разом», тому що цей урок включає в себе усі предмети: математика, «Людина і світ», «Еврика», українська мова та література…
  • На нашу думку - проект себе оправдовує, адже сприяє гнучкому мисленню дитини, навчає самостійно думати і самостійно приймати рішення.
  • немаловажним фактором для нас, батьків, є те, що наша донечка з радістю йде до школи, а це значить – їй там цікаво.
  • Ми з превеликим задоволенням рекомендуємо проект «Інтелект України» своїм друзям, які готують своїх діток до школи знань.

Мама учня 2-А класу Притули Данила.

Про  програму "Інтелект України". Відверто?  Коли вперше взяла в руки підручники  - подумала: "Мати рідна! Що з ними робити і з якого боку підступити!" якісь вони були вже дуже нестандартні, порівняно зі знайомими нам шкільними підручниками. Однак після перших днів навчання, батьківських зборів з наочним прикладом уроку та матеріалу, який подається за цією програмою, все стало на свої місця і навіть більше. Так,   підручники та робочі зошити виявились дуже логічно і  цікаво складені:  діти не лише роблять завдання, а й малюють, співають, розвʼязують ребуси та розгадують загадки. Незважаючи на швидкий темп  поданого матеріалу , він засвоєються нескладно. Думаю, що це є можливим завдяки повторенню попередніх уроків та вдалому поєднанню їх із наступними, а також, що вся програма викладена у формі казок, ігор та цікавих віртуальних подорожей. Всім відомо, що нестандартні речі швидше розвивають та розширюють світогляд  дитини.  Приємно, що це розуміють  педагоги, які створюють  такі прогресивні програми, чиновники у міністерстві освіти, коли затверджують такі програми, керівники та  педагоги  у навчальних закладах , які не бояться експериментувати та впроваджувати щось нове...