Цікаве навчання у 1-А класі за програмою "Інтелект України"

22.03.2018   Administrator   Категорія: Інтелект України

Хочемо, щоб діти були успішними!
Так кажуть батьки, діти яких навчаються за програмою «Інтелект України». І справді, їх успішність вже сьогодні здивує будь-кого. Діти не тільки читають, пишуть, а й відповідають на уроках поширеними, складними реченнями, з легкістю показують на карті Україну і її сусідів, розповідають про материки, океани та космос, вражають математичними знаннями.
Надзвичайно цікаві інтегрованиі курси «Навчаємось разом» та «Еврика».
На таких уроках діти здобувають знання з різних предметів. Вправи «Броунівський рух», «Вчитель», «Найкраща дикторська група» вчать дітей бути дружними, працювати в колективі, бути успішними не тільки в навчанні, а й у житті.
Дуже важливо, що під час навчання створюється емоційно- позитивна атмосфера. І це відбувається через виконання пісень під караоке, читання казок способом стеження за диктором, уривками мультфільмів та пошук переглянутого в тексті, вправи «Фотоапарат» тощо…
Програма цього проекту орієнтується на високий рівень знань, всебічний розвиток дітей. Вона відрізняється від інших темпами здобуття учнями знань, ілюстративністю, доступністю поданої інформації. Проект сприяє більш гнучкому мисленню, розвиває пам’ять, дрібну моторику, дає міцний фундамент для розвитку інтелекту. Це нова якість освіти, новий підхід до навчання.
Хочемо продовжувати працювати у проекті «Інтелект України»!!!